Transmetuar më 11-06-2017, 15:13

Seksi anal nuk është më një tabu. Sipas një sondazhi të zhvilluar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës nga ‘The Journal of sexual medicine’, përveç seksit anal, femrat janë të çmendura për penetrimin e dyfishtë.

Thënë ndryshe stimulimin e njëkohshëm të klitorit dhe të anusit. Ky stimulim mund të bëhet nga ana e partnerit, por edhe nga vetë femra duke përdorur një lojë seksi.

Studimi i publikuar nga portali për të rritur ‘PornHub’, rezultoi ndër preferencat më të shumta të femrave penetrimi i dyfishtë. Si preferencë tjetër e tyre ishte edhe seksi tresh. /a.y/noa.al