Transmetuar më 10-06-2017, 11:56

Nuk e dini se kush dhe kur mund t’i bëjnë “Screenshot” ndjekësit tuaj në Instagram, por tashmë, përditësimi i fundit i Instagram do të thotë se përdoruesit mund të dërgojnë e të marrin foto dhe video përmes DMs së tre, që zhduken pas 3 sekondash.

Tashmë dërguesi do të marrë një njoftim që fotot apo videot e tij janë marrë. E njëjta ndodh dhe në krahun e kundërt.

Aktualisht, ju mund ta ruani një “screenshot” të një fotoje të Instagramit pa e ditur personi që i ka postuar ato.