Transmetuar më 25-05-2017, 17:24

“Tender for Threesomes” është një aplikacion që e bën më të lehtë për njerëzit që të flasin privatisht madje të lënë takime edhe për marrëdhënie seksuale dyshe ose në grup. Ky aplikacion tashmë do të vendoset edhe për kolegët në punë të ndryshme.

Ky aplikacion në Britani, ka nisur një shërbim të ri të mesazheve në punë që synon të ndihmojë kolegët për të zbuluar se kush ka dëshira seksuale ndaj njeri-tjetrit. Shërbimi i mesazheve e njohur më parë si 3nder, ose Tinder for Threesomes u lejon njerëzve t’u tregojnë bashkëpunëtorëve të tyre nëse dëshirojnë të flenë me ta.

Por kjo do zbulohet vetën nëse kolegu do të shpreh të njëjtën dëshirë dhe mesazhet e tyre do përputhen në Tinder. “Të kesh kënaqësi në punë është e mrekullueshme, duke eksploruar ndjenjat  dhe është ajo që ne besojmë se do të na bëjë njerëz më të mirë. Puna është punë megjithatë, gjithnjë kujtohet arsyeja kryesore për të cilën jeni atje për të bërë gjëra të mrekullueshme me njerëzit që janë në ekip”.