Transmetuar më 13-04-2017, 23:27

Gjatë vitit të kaluar Connor Campbell në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, i premtoi gjyshes së tij, 93 vjeçare, që do të ishte kjo e fundit shoqëruesja në mbrëmjen e maturës së tij në vitin 2017.

Dhe në fakt kështu ndodhi, nipi e mbajti fjalën teksa u shfaq me gjyshen e tij, Jane Keene, në mbrëmjen e maturës së Middleton Place Plantation në Summerville, Karolinën e Jugut.

Për djaloshin ajo natë do të mbahet mend gjatë, ndërsa gjyshja e tij u lumturua pa masë.

Ajo kishte vallëzuar dhe ishte njohur me të gjithë shoqërinë e nipit./a.k/noa.al/