Transmetuar më 10-04-2017, 17:58

Çiftet e reja, janë të prirur që të njjhen me gjininë e foshnjës së tyre pa ardhur ende në jetë. Dhe për ta bërë një gjë të tillë, mjafton një eko e thjeshtë në spital. Por, ka një ka një kalendar kinez me anë të të cilit përcaktoni gjinë e fëmijes pa pasur nevojë të shkoni te mjeku.

Në krah të majtë të fotos ndodhet mosha e gruas në momentin e ngjizjes së fëmijës, dhe lart gjinia e fëmijës për çdo muaj që i perket ngjizjes. Më konkretisht, nëse një grua ka mbetur shtatzënë në moshën 31 vjeçare në muajin nëntor, ajo do të lindë një vajzë. /k.k/noa.al/