Transmetuar më 29-03-2017, 20:46

Një adoleshente nga Britania e Madhe e quajtur, Aleexandra Kefren shet virgjërinë e saj online, për shumën marramendëse, 2.3 milionë euro.

Mësohet se klienti i saj është një biznesmen nga Hong Kongu, i cili nuk është identifikuar me emër.

Adoleshentja britanike 18-vjeçare, ishte regjistruar në një agjenci që quhet, Cinderella Escorts’, e cilë merret me këtë lloj veprimtarie.

Aleexandra Kefren e ka shitur virgjërinë për shkak se donte t’i blinte prindërve të saj një shtëpi dhe donte të studionte në një universitet cilësor.