Transmetuar më 28-03-2017, 22:03

Në dashuri nuk ka rregulla precize, pasi është një ndjenjë që vjen në mënyrë të papritur. Megjithatë femrat dhe meshkujt janë dy botë të kundërta që përcjellin ndjeshmëritë e tyre në mënyra të ndryshme.

Nëse gratë janë romantike dhe ëndërruese, meshkujt janë më racionalë edhe përballë dashurisë.

Ja dhjetë gjërat që meshkujt shohin te femra e jetës së tyre, edhe pse nuk do ta pranonin kurrë.

-Format fizike

-Mënyrën e të folurit

-Buzëqeshjen

-Të metat ose defektet

-Gjestet e çuditshme

-Mënyrën e të zgjidhurit të problemeve

-Spontanitetin

-Shikimin

-Mënyrën se si luajnë me flokët

-Kontaktin fizik./a.k/noa.al/