Transmetuar më 28-03-2017, 07:26

Aplikacioni i Facebook, Messenger do të zhgënjejë një numër të madhe përdoruesish të telefonave të zgjuar.

Ashtu si Whatsapp dhe Skype edhe Facebook, ka vendosur që të ndërpresë mbështetjen e Messenger për telefona të cilët janë duke përdorur sistemin operativ Windos 8.1.

Facebook madje ka marrë përsipër edhe verifikimin e pajisjeve me një sistem Windows 8.1. ose edhe më poshtë, ku nëpërmjet një e-mail do t'u konfirmojë përdoruesve të telefonave të prodhuar nga Microsoft dhe Nokia nëse do të jetë e mundur për ta të vazhdojnë të përdorin Messanger-in.

Lista që mund të preken