Transmetuar më 26-03-2017, 19:06

Ardhja e një fëmije në jetë është ndjesia më e bukur për një çift.

Megjithatë ju duhet të dini se çfarë ndjen foshnja në bark në 9 muajt e pritjes për të ardhur në dritë.

Ja kush janë ato:

-Foshnjet shijojnë ushqimin

-Foshnjet i përgjigjen kontaktit me goditje

-Foshnjet përceptojnë të folurit dhe gjuhën e tyre amtare

-Foshnjet dëgjojnë muzikë

-Foshnjet reagojnë ndaj diellit

-Foshnjet shqetësohen kur mamaja është e shqetësuar.

Që nga dita e parë e ngjizjes, duhet të dini që foshnja ndjen gjithçka. Jepni atyre dashuri dhe kujdes./a.k/noa.al/