Transmetuar më 23-03-2017, 20:52

Eliminimi i kileve të tepërtë është diçka e mirë për trupin tuaj por sipas ekspertëve ajo gjithashtu përmirëson edhe jetën seksuale.

Sipas një studimi reduktimi i kalorive përmirëson jetën seksuale, gjumin dhe humorin.

Gjithashtu reduktimi i kalorive të tepërtë në trupin tuaj ju zgjat edhe jetën.

Sipas hulumtuesve në Universitetin Louisiana, ata që kanë një peshë ideale që do të thotë se nuk janë me mbipeshë kanë seks më perfekt, shëndet më të mirë dhe marrëdhënie më të mirë.

Kjo bazohet në studimin që ata ua bënë disa njerëzve obezë dhe me peshë ideale./a.k/noa.al/