Transmetuar më 22-03-2017, 09:03

Nëse jeni një përdorues i rregull i Snapchat-it dhe nuk do e tradhtonit për asgjë në botë sidomos stickers-at e vendndodhjes atëherë mund të themi se nuk mund të biem dakort.

Instagrami sapo ka lancuar një grup të ri stickers-ash për përdoruesit e tij që të “veshin” story-n e tyre plot me gjëra të bukura. 

Instagrami së fundmi po i teston sticker-sat e tij në vende si Neë York dhe Jakarta. Nëse rezulton i suksesshëm, location-i do përhapet dhe në shumë qytete të tjera.

Update-imi më i fundit tani është i mundur për versionin (10.11) për Apple dhe Android.