Transmetuar më 20-03-2017, 21:39

Për të gjithë ata që kanë nostalgji për celularët e dikurshëm, Nokia 3310, kompania HMD ka konfirmuar datën e hedhjes në treg të këtyre telefonave në Europë, tashmë më të avancuar.

Këto telefona do të hidhen në treg në Europë, nga mesi i muajit maj deri në fillimi të qershorit.

Çmimi i këtyre celularëve do të jetë i ndryshëm në varësi të shteteve ku do të hidhet në treg, duke u bazuar na taksat që do t’i vihen kompanisë HMD.

Kompania synon që Nokia të kthehet në rivalen e Apple, Samsung dhe Huaëei./a.k/noa.al/