Transmetuar më 20-03-2017, 20:32

Në mesin e meshkujve që ndodhen tek shtëpia e Big Brother Albania 9 është edhe një djalë gay (homoseksual).

Djaloshi gjendet në grupin e djemve që bëjnë pjesë në prurjen e natës së parë të spektaklit, bëjnë të ditur burime nga ekipi i BB9.

Ata thonë se është pjesë e lojës përfshirja në grupin e 20 banorëve edhe të një djali me prirje homoseksuale, por pa e zbuluar atë që në natën e parë kur edhe u zbuluan dy vajzat që BB9 tha se janë lesbike.

Djali gay do të zbulohet jo vetëm gjatë ndjekjes 24 orë në 24 të BB9 në dy kanalet televizive kushtuar atij, por edhe në netët e spektaklit të së shtunës.

Danjeli: Kush nominon Liridonin ka punë me mua

Në mungesë të vajzave dhe pa alternativa të tjera, Danjeli është detyruar t’i kërkoi Liridonit t’i bëjë mazash.

“Vetëm 4 minuta më duhen, jam ok”, i thotë ai Liridonit. Pas relaksit ai thotë: “O ç’a jete, harrova cigaren e kafen”.

Danjeli thotë se Liridoni është masazhator i shkëlqyer, madje për këtë ka edhe një mesazh për djemtë e tjerë.

“Kush më nominon Liridonin ka punë me thua”, thotë Danjeli me shaka.