Transmetuar më 18-03-2017, 19:33

Ky djalë e ka gjetur zgjidhjen se si të hapë një kanaçe në mungesë të siguresës së saj. Së bashku me një shok, kanë kapur një peshkaqen dhe ai u vjen në ndihmë për të hapur kanaçen.