Transmetuar më 18-03-2017, 18:00

Ajo tashmë quhet “gruaja xhirafë” pasi kaloi 5 vite nga jeta që qafa e saj të ngjante si e një xhirafe. Bëhet fjalë për një 30 vjeçare e cila vendosi disa unaza metalike për të zgjatur qafën. E fiksuar pas xhirafave dhe pas njerëzve të Azisë Jug-Lindore, të cilët njihen për qafën e gjatë, Sydney ka porositur një set me 15 unaza, që peshonin rreth 2kg për të ulur klavikulat më poshtë.

Ajo i dha fund kësaj torture, kur kuptoi se jeta e saj po sundohej nga ajo qafore./k.k/noa.al