Transmetuar më 16-03-2017, 21:12

Kjo video është filmuar në një spital të Venezuelës dhe qëllimi është për të përccuar një mesazh te nënat e reja që të mos kenë frikë nga lindjet me operacion. Në pamje duket nëna e cila është e ndërgjegjshme për lindjen e saj teksa mjekët i kanë bërë mpirje lokale në zonën e barkut.

Përfundimi: fëmija vjen në jetë shëndoshë e mirë dhe emocionet e nënës janë sikur të lindte në mënyrë natyrale./k.k/noa.al