Transmetuar më 16-03-2017, 08:48

Zjarrfikësit e Tiranës luftuan ditën e djeshme me flakët e zjarrit që ranë në ambientet e Bibliotekës Kombëtare, 

Zjarrfikësit publikuan pamjet e ndërhyrjes për të shpëtuar pasurinë e paçmueshme të bibliotekës në një video në faqen zyrtare në Facebook.

“U lodhem por ja vlejti ‘Biblioteka Kombëtare’ kjo pasuri kulturore dhe letrare e kombit, sot nuk i humbi vlerat historike, nga zjarri i rënë në katin -2 të saj.

Kjo falë efektivave zjarrfikës të cilët bënë të mundur që dëmet nga zjarri të ishin minimale”- shkruan zjarrfikësja Tiranë në faqen e saj zyrtare.