Transmetuar më 15-03-2017, 18:26

Një fabrikë e vjetër në Spanjë ka pësuar një transformim spektakolar duke u kthyer në një shtëpi luksoze moderne.

Arkitekti spanjoll Rikardo Bofil transformoi një fabrikë të vjetër çimentoje në periferi të Barcelonës, në një shtëpi luksi për familjen e tij.

Çdo mbetje të fabrikës ai e koncepti ndryshe pa i dëmtuar origjinalitetin, duke e shndërruar në një hapësirë komode, me dhoma gjumi, ngrënie, oxhak dhe hapësirë të lirë.

Për të kuptuar më shumë shfletoni galerinë e fotografive.