Transmetuar më 14-03-2017, 23:39

Hailish Gebrselassie mund të konsiderohet një hero pasi është në gjendje të punojë pavarësisht se ka lindur me probleme.

Hailishi është pronar i një dyqani metalikësh ku ai punon si saldator ku edhe pse ka lindur me duart jo të zhvilluara plotësisht, ai thotë se ata janë "plotësisht funksionale".

Ai ka tre punonjës dhe i ka mësuar zanatin shumë prej shokëve të tij.

Shihni videon: