Transmetuar më 14-03-2017, 21:30

Jetëgjatësia e një lidhje është shumë e vështirë, pasi kërkon durim, tolerancë, përveç dashurisë dhe respektit.

Por ka disa veprime të thjeshta të cilat të gjithë çiftet e lumtura i bëjnë për të mbajtur të gjallë raportin dhe për të qenë në harmoni.

Ekspertët japin këto 9 këshilla për një marrëdhënie të lumtur në çift:

1. Zhvillimi i një pamjeje realiste të marrëdhënieve të kryera

2. Punoni për marrëdhënien tuaj

3. Kaloni kohë sëbashku

4. Bëni më të mirën e diferencave tuaja

5. Pranoni njëri tjetrin me të mirat dhe të këqijat

6. Pranoni se disa probleme janë të pazgjidhshme

7. Komunikoni me njëri tjetrin

8. Ndershmëria është thelbësore në çft

9. Respektoni njëri tjetrin, është shumë e rëndësishme/a.k/noa.al/