Transmetuar më 06-03-2017, 12:48

Jashtëtokësorët ekzistojnë dhe për këtë nuk ka më asnjë pikë dyshimi. Kanë qenë vetë ekspertët e NASA-s që e kanë pranuar një fakt të tillë, edhe pse nuk kanë thënë akoma se cili është synimi i këtyre qenieve jashtëtokësore.

Ndërkohë që  Scott C. Waring, autor i blogut "UFO Sightings Daily", ka thënë se shumë shpejt qeveritë më të mëdha të botës do të tregojnë gjithë të vërtetën, pasi nuk mund ta mbajnë më të fshehtë ekzistencën e UFO-ve.

Më poshtë janë disa foto të cilat do ju faktojnë ekzistencën e këtyre qenieve.