Transmetuar më 20-02-2017, 19:46

Jo vetëm personazhet e njohur të botës së shoubizit mund dhe duhet të propozojnë se çfarë duhet të ndjekim në përditshmërinë tonë, nga gjërat utilitare dhe deri te moda.

Këtë mund ta bëjnë edhe njerëzit e thjeshtë.

Vajza në videon e mëposhtme tregon se cilat janë dhjetë gjërat e domosdoshme që një femër duhet të mbajë në çantën e saj.