Transmetuar më 16-02-2017, 15:33

Me himnin e Republikës së Kosovës ka filluar seanca solemne për nder të nëntëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Në seancën e Kuvendit përveç deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe anëtarëve të kabinetit qeveritar në seancë po marrin pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ambasadorët e vendeve të huaja të akredituara në Kosovë, etj.

Ndiqni drejtpërdrejt: