Transmetuar më 28-12-2016, 21:13

Fotografitë e mëposhtme janë kapur mbrëmjen e ditës së sotme në Prizrenin e bukur të Kosovës.

Një qytet mjaft i këndshëm dhe i zbukuruar për festat e fundvitit.

Shijojini këto foto: