Transmetuar më 10-12-2016, 08:32

Pas pamjeve filmike që ata kanë kapur në Antarktidë, shkencëtarët e NASA-s janë alarmuar dhe paralajmërojnë fundin e botës më shpejt nga sa pritet.

Sipas këtyre fotove në Antraktisdë është parë një çarje e madhe e cila arrin në 70 km gjatësi dhe 500 metra thellësi.

Pikërisht ngrohja globale parashikohet nga këta ekspertë, si "përbindëshi" që do të sjellë fundin, sepse me rritjen e temperaturave shumë shpejt në të dyja polet do të shkrijnë akujt dhe bota do të përmbyset.