Transmetuar më 14-11-2016, 23:57
Mesa duket edhe pamja e jashtme ndikon në  personalitetin e dikujt.

Më poshtë keni disa arsye, pse ekspertët mendojnë se këta meshkuj janë bashkëshortët më të mirë. Ndonjëherë hunda e madhe te dikush, i bën njerëzit e tjerë të mendojnë se ky person ka një personalitet të mirë, është gazmor, i fortë dhe plot jetë. Intv.al  do ju rendisë disa arsye:

Kanë më shumë muskuj

Një studim zbuloi  se këta meshkuj kanë trup të bukur me muskuj, gjë që femrat e preferojnë.

Femrat kanë nevojë për dikë që t’i përqafojë fort dhe të ndihen të gjalla. Ky mashkull e arrin këtë gjë.

Janë më të zgjuar 

Intv.al sqaron se ky përfundim vjen me një argument të qartë. Edhe në kohët e grekërve të lashtë dhe romakëve, një hundë e madhe tregonte fuqi dhe inteligjencë për një mashkull

Kanë fat me paratë

Disa ekspertë në Britaninë e Madhe, kanë studiuar meshkujt e fuqishëm të pasur dhe kanë dalë në përfundimin se meshkujt me hundë të madhe janë më të suksesshëm në botën e parasë.

Kanë më shumë imunitet

Sipas një studimi nga Universiteti i Ioëa, njerëzit me hundën e madhe kanë 7% më pak mundësi për t’u prekur nga ndonjë virus. Ata priren të jenë më të shëndetshëm.

Janë më të mirë në seks

Meshkujt me hundë të madhe, sipas Intv.al  janë më të mirë në seks.  Këtë  përfundim e sollën “Evolution and Human Behaviour “, ku sqaruan se kanë më shumë testosterone në krahasim me meshkujt që nuk kanë hundë të madhe.