Transmetuar më 09-11-2016, 00:19
Imazhet e mëposhtme janë vërtetë përrallore dhe janë shkrepur në Alpet Shqiptare.

Stina e vjeshtës i ka “pikturuar” zonat e Valbonës dhe Thethit, duke krijuar peizazhe fantastike dhe relaksuese për syrin.

Foto që të bëjnë të mendosh se je në Zvicër por jo, ndodhen në Shqipëri.

Më poshtë keni fotot: