E mbështjell furgonin e tij që të duket i vjetër, arsyeja do ju befasojë |FOTO
Transmetuar më 08-11-2016, 23:16

Ka mënyra të ndryshme për të mbrojtur makinën tuaj nga vjedhjet, por një pronar i një furgoni Volkswagen Transporter ka menduar diçka vërtetë të zgjuar që të shpëtojë furgonin e tij.

Zgjidhjen e problemit ai e ka parë në mbështjelljen e makinës së re me një mbështjellëse që të krijon pamjen e një mjeti të ndryshkur dhe që e bën automjetin të duket i vjetër dhe pavlerë.

Megjithatë kjo mund të quhet edhe si një vepër arti.

Autmjeti nuk dallohet aspak që është i mbështjellë.

Ja fotot:

Loading...