Transmetuar më 25-09-2016, 23:36
Në pamjet e mëposhtme, të cilat janë filmuar në Podujevë të Kosovës, shihen disa vajza që godasin njërën dhe e shtrijnë për tokë.

Për t’i ndarë ato ndërhyjnë disa djem.

Rrahja mes dy grupeve të vajzave ka ardhur për shkak të fyerjeve që kishin ndodhur në Facebook.

Ja pamjet: