Transmetuar më 25-09-2016, 22:49

Pamjet e mëposhtme ju udhëzojnë se si të hapni makinën nëse keni harruar çelësat brënda mjetit.

Pamjet tregojnë një truk të thjeshtë dhe mjaft të shpejtë për hapjen e derës së automjetit.

Më poshtë është video që sqaron në 30 sekonda mënyrën e thjeshte për hapjen e derës së automjetit: