Transmetuar më 27-07-2016, 07:43
Një hotel lundrues i mrekullueshëm vetëm sa është hapur në lumin Siene në Paris. Hoteli quhet “OFF”, dhe ndodhet në bregun e majtë të lumit Siene.

OFF është i bazuar në një zonë qendrore, i njohur me popullsi multi-kulturore dhe arkitekturë moderne. Hoteli është i pari i këtij lloji atje dhe menjëherë ka filluar të shndërrohet në pikë të nxehtë turistike.

Me 54 dhoma dhe 4 suita që kushtojnë në mes të 133-375 euro për një natë, hoteli është shumë i lirë dhe mundësi e mirë për pushim në qytetin e dashurisë.

Dizajni është më shumë i thjeshtë, por i dekoruar dhe i stolisur me ngjyra të cilat i përshtaten mjaft mirë reflektimit të diellit me ujin e lumit të famshëm.