Transmetuar më 21-07-2013, 20:11
Sapo është hedhur shorteu i radhës së Loto 6 nga 39, një lojë e organizuar nga Lotaria Kombëtare. Në këtë shorte të datës 21 korrik 2013, 6 numrat fitues janë: 24, 30, 23, 27, 8 dhe 13. Për gjetjen e 6 numrave nga 39, ishin në dispozicion gjithsej, 16,819,684 lekë të rinj, por nuk rezultoi asnjë fitues edhe këtë javë. Me 5 numra të gjetur rezulton një fitues i cili merr 95,204 lekë. Me 4 numra të gjetur rezultojnë 52 fitues të cilët marrin secili nga 1,921 lekë. Me 3 numra të gjetur rezultojnë 1047 fitues të cilët marrin secili nga 211 lekë. Me 2 numra të gjetur rezultojnë 6346 fitues të cilët marrin secili nga 100 lekë.

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Password: