Transmetuar më 30-07-2009, 17:55

Dhërmi, 30 Korrik NOA – Muzika tekno dhe elektronike ka me mijëra fansa në Shqipëri dhe me mijëra të tjerë nëpër Ballkan. Kjo rrymë e jashtëzakonshme muzikore është një derivat i drejtpërdrejte i muzikës dance të viteve ’80-të dhe ’90-të.

(more…)