Transmetuar më 30-09-2022, 22:27

ITALI- Monica Bellucci ka dhënë një intervistë të plotë me rastin e 58-vjetorit të lindjes dhe ka deklaruar se është plotësisht e pajtuar me kohën që po kalon. Aktorja ka shpjeguar se nuk është e fiksuarpas rinisë dhe përkundrazi, ka arritur ta përqafojë veten dhe ta dashurojë në çfarëdo moshe që është.

Duke folur për “Sunday Times” ai fillimisht u shpreh se: Ka shumë femra që ndihen të lira dhe të gatshme të rriten, në mënyra të ndryshme.

Siç tha ajo, nuk është e gatshme të humbasë vitet duke ndjekur dieta strikte dhe sfilitëse dhe as nuk do të “shkrihet” në palestër, duke pasur një ankth të përhershëm për imazhin e saj. Natyrisht, ajo e do veten dhe kujdeset për veten, duke bërë ‘pilates’ për të mbajtur në formë dhe thjesht duke ndjekur dietën e saj për disa ditë nëse ndjen se ka shkuar përtej asaj që mendon se është "ideale" për të.

“Unë nuk kam obsesione të tilla. Unë kam qenë gjithmonë një grua me forma. Unë kurrë nuk kam qenë shumë e dobët, kjo është natyra ime. Kur je 50 dhe 60 vjeç, nuk ke të njëjtat nevoja si kur ishe 20 vjeç. Ti ndryshon, si kur mirëpret një fëmijë në botë. Ju ndryshoni prioritetet,”- shpjegoi aktorja hollivudiane.

Siç tha më pas, tani kalimin e kohës e sheh si diçka që ka një ndikim pozitiv në jetën e saj.

“Ka shumë momente të ndryshme në jetën e dikujt. Kur je e ri, ke bukurinë e djallit, kështu e quajnë në Francë. Do të thotë bukuria e rinisë, bukuria e një momenti biologjik në jetën tuaj. Por jeta vazhdon,”- tha ai.

Monica Bellucci është nënë e dy vajzave, Deva, 18-vjeçare dhe Leonie 12-vjeçare, të cilat i ka me ish-bashkëshortin e saj, Vincent Cassel. Ndonëse janë ndarë që nga viti 2013, ata ruajnë një marrëdhënie shumë të mirë për hir të fëmijëve të tyre.

“Kemi shumë vite të ndarë, por kur je prind, je prind përgjithmonë. Është bukur të kemi një marrëdhënie të mirë për fëmijët tanë. Ne takohemi sa herë që kemi mundësi”, tha ai.

Së fundi, ajo ka shpjeguar se dëshiron t’u përcjellë stimujt e duhur vajzave të saj dhe t’i bëjë ato të mos hyjnë kurrë në një "luftë" midis grave dhe burrave.