Transmetuar më 10-09-2022, 21:15

SHBA- Nëse dollapi juaj i banjës është ende i mbushur me ‘rrota’, nuk ka pse të keni më turp, por jini krenar se jeni treguar të zgjuar.

Industria e letrës higjienike po shkon në një tjetër nivel, pasi kostot e prodhimit po vazhdojnë të rriten në një linjë me rritjen e çmimeve të energjisë me shumicë.

Wall Street shpreson se më e keqja e valës inflacioniste është pas nesh. Por një vështrim në ngritjet dhe uljet e industrisë së letrës higjienike, duket se çmimet nuk do të bien. Për shumë prodhues, thelbi i problemit për letrën higjienike është kostoja e energjisë.

View this post on Instagram

A post shared by Bloomberg Business (@bloombergbusiness)