Transmetuar më 02-09-2022, 21:27

Vini në provë syrin tuaj prej shqiponje duke gjetur ndryshimet në këto imazhe

Macja që ndryshon nga të tjerat

Në morinë e këtyre maceve që shikoni në imazh, është vetë. Njëra që dallon nga të tjerat. Asaj nuk i duken as veshët.

A e gjetët? Nëse jo, shikoji imazhin tjetër më poshtë.

***

Mendja jonë është me të vërtetë një super makinë. Ndonjëherë, megjithatë, mund të na mashtrojë. Nëse nuk jemi të vëmendshëm, disa detaje mund të kalojnë pa u vënë re.

Pra, gjëja ideale për të bërë është ta mbani trurin gjithmonë aktiv dhe të jeni sa më “të lidhur”.

Për këtë, ka sfida vizuale që testojnë perceptimin tonë dhe na ndihmojnë të ushtrojmë këtë aftësi.

Në këtë mënyrë, ne shmangim të qenit të pavetëdijshëm dhe jemi vigjilentë ndaj gjithçkaje që ndodh rreth nesh. /noa.al

Mos humbisni dhe:

Pretendoni se keni sy ‘bishe’? Gjejeni pra ku janë patatet e skuqura!

Keni sy shqiponje? Gjeni ku ndodhet një buf mes këtyre maceve!

Keni sy të fortë? Gjeni ku janë 2 kafshë të njëjta!

Stërvitni shikimin: Ku ndodhet dreri pa brirë?