Transmetuar më 29-06-2022, 08:22

Khloe Kardashian, 38 vjeçe, ka bërë disa deklarata kurioze. Ajo mendon se ka diçka të keqe në mënyrën se si Kim Kardashian vendosi t’i formësojë pjesët e saj të kolme dhe ua ka bërë të ditur të gjithëve.

Më 25 qershor, Kim dhe Kris Jenner shpërndanë fotot promovuese duke prezantuar modelin e ri të veshjeve të gjumit SKIMS, i cili përbëhet nga pantallona të shkurtra dhe një bluzë shumë e shkurtër.

Veshja e parë kishte flutura të mrekullueshme të ngjitura në pjesën e përparme të pantallonave të shkurtra. “Pse ka flutura në va*inën e saj (zona e brendshme e kofshëve, afër ijeve)”, – pyeti Khloe.

Ky koment i fuqishëm pati pasoja të papritura dhe gjeneroi një tufë të tërë përgjigjesh sipas “Hollywood Life”. Disa vendosën të ndajnë mendimet e tyre mbi kuptimin e fluturave. “Kim po tregon se ku dëshiron t’i ndiejë fluturat”, – ka shkruar një përdorues i guximshëm.

“Ndoshta, sepse ajo e mendon va*inën si një lule delikate”, – shkroi me shaka një tjetër person. Në përgjithësi, përdoruesit e kanë marrë si shaka dhe kanë bërë një sërë komentesh mjaft picante në rrjetet sociale.

Pyetja e Khloe erdhi vetëm disa ditë pasi Kim bëri komente të pafytyra në lidhje me va*inën e saj, ndërsa njoftoi modelin e përditësuar të kostumit SKIMS: "Khloekardashian është dita jote me fat!!!

Unë jam në një takim të dizajnit të @skims dhe do ta zgjerojmë zonën e va*inës së veshjeve të trupit vetëm për TY". Kështu, është e qartë se të dyja kanë pasur qasje qesharake në këtë çështje.