Transmetuar më 27-06-2022, 14:51

Nëna dhe e bija bëhen bashkë dhe rrjeti marroset pas tyre. Tashmë së bashku, kanë arkëtuar afro 100 mijë paund, pasi iu bashkuan faqes për të rritur pikërisht për këtë qëllim.

37-vjeçarja, Evie Leana, vendosi t’i bashkohej platformës “OnlyFans, ku e bija ishte pjesë e saj prej kohësh.

Këtë vendim të rëndësishëm, Evie e mori pasi u nda nga partneri i saj dhe ndjeu se kishte nevojë për një sfidë të re.

Tashmë ato konsiderohen si “dyshja më e nxehtë nënë- bijë në faqen për të rritur. Sepse, ashtu siç thotë edhe një shprehje në shqip, në rastin në fjalë duket "më e mirë nëna se sa e bija"!

Tashmë Evie dhe vajza e saj Tiahnee, 19 vjeçe, edhe pse kanë arritur të fitojnë pothuajse 100,000 paund së bashku janë shprehur se janë të hapura për takime të guximshme.

Sipas Evie nga Adelaide, faqja në internet është një “mënyrë e shkëlqyer për të shprehur anën e saj seksuale dhe për t’u argëtuar duke e bërë atë”. Dhe duket se ky ‘biznes’ do jetë mjaft fitimprurës.