Transmetuar më 16-06-2022, 18:08

Puzzles dhe iluzione optike qarkullojnë me mijëra në rrjetet sociale dhe në përgjithësi në internet, pasi shumë njerëz postojnë të tilla për të testuar aftësitë e atyre që i ndjekin.

Një e tillë është ajo e mëposhtme që është bërë virale ditët e fundit, ku e gjithë bota thyen kokën për ta zgjidhur.

Shihni këtë…

Cili është qëllimi? Gjeni të 16 tigrat që janë fshehur në këtë pikturë.

Kjo mund të duket e lehtë në fillim, por sa më i madh të jetë numri një, aq më e vështirë bëhet gjetja e të gjithë tigrave.

Nëse nuk i gjeni dot të 16 tigrat me asgjë, shihni përgjigjen në foto…