Transmetuar më 15-06-2022, 22:23

A ju pëlqejnë kuizet? Atëherë patjetër do ta pëlqeni këtë enigmë.

Ka gjashtë gota të renditura njëra pas tjetrës në tryezë.

Tri gotat e para janë plot me lëng portokalli dhe tre të tjerat janë bosh.

Duke prekur vetëm një gotë, si mund t’i bëni që gotat të jenë të renditura një e mbushur dhe një e zbrazët?

Zgjidhja

Mund të derdhni lëngun e portokallit nga gota e dytë në gotën e pestë për t’i bërë të gjitha në mënyrë alternative.