Transmetuar më 12-06-2022, 17:35

SHBA- Një krijesë e panjohur e cila është e ngjashme me legjendën e njeriut ujk është kapur nga kamerat e sigurisë në një banesë.

Kjo krijesë misterioze ka frikësuar banorët e Teksasit në SHBA.

Autoritet menjëherë kanë dhënë alarmin duke kërkuar ndihmën e ekspertëve për të identifikuar këtë krijesë, të cilën deri më sot e kemi parë vetëm nëpër filmat hollivudianë dhe në ndonjë libër me mistere.

Çfarë është kjo krijesë misterioze? Një qytet i tër i Teksasit po kërkon nga publiku që të ndihmojë për ta identifikuar atë. (noa.al/M.D)