Transmetuar më 11-06-2022, 18:06

Kolumbi- Një grua e cila fitoi një xhekpot prej 250,000 dollarësh në vitin 2020, shënoi një xhekpot prej 200,000 dollarësh këtë muaj nga një biletë e blerë nga i njëjti dyqan.

Gruaja nga Midlands bleu një biletë gërvishtëse 20X The Money nga Dyqani ‘Spring Valley’ në Kolumbi javën e kaluar dhe fitoi një çmim kryesor prej 200,000 dollarë.

Gruaja mblodhi më parë një çmim prej 250,000 dollarësh nga një tjetër biletë gërvishtëse nga i njëjti dyqan në vitin 2020, edhe ajo u tha zyrtarëve se ishte me të njëjtët njerëz të dyja herët që fitoi.

Ajo shprehet se këtë herë dëshiron të blej një shtëpi. (noa.al/M.D)