Transmetuar më 21-05-2022, 21:02

Greqi- Lija e majmunit vjen afër Shqipërisë.

Një rast i dyshimtë i lisë së majmunit është zbuluar në Greqi dhe po vlerësohet nga autoritetet shëndetësore greke.

Ai është një turist,29-vjeçar, i cili kishte udhëtuar në Kefaloni me partneren e tij për pushime.

I riu ka skuqje të lëkurës dhe simptoma të tjera që të ngjashme me ato të lisë së majmunit.

Autoritetet shëndetësore të Kefalonisë, të cilat vlerësuan ngjarjen, e karakterizojnë atë si të dyshuar për li majmunësh.