Transmetuar më 30-03-2022, 16:57

Kuajt e vendosur përpara hyrjes së Kryeministrisë duke se i kanë marrë vëmendjen e aktorit të njohur shqiptar, Timo Flloko.

Siç duket në fotot më poshtë të shkrepura nga LSA, aktori ngjitur tek shkallët e Kryeministrisë, përballë bulevardit ‘Dëshmorët e Kombit’, për të bërë foto me kuajt e vendosur prej disa ditësh aty për një ekspozitë në dhomën “COD”.

Megjithatë duket se roja i godinës nuk është shumë i lumtur dhe nuk i ka pëlqyer lëvizja e aktorit, ndaj është afruar dhe ka vendosur që t’i tërheqë vëmendjen. Edhe pse e njohu shumë mirë se kush ishte…