Transmetuar më 15-07-2018, 22:34

Pak njerëz e dinë, megjithatë, se është e mundur të zbulohen veçoritë e caktuara të personalitetit të nënës thjesht duke iu referuar astrologjisë.

Ka gra që mbeten të pavarura edhe kur ato kanë një fëmijë, janë ato që duan të krijojnë një marrëdhënie të thellë me to, ato që përpiqen të jenë më të rrepta…

Një gjë është e sigurtë: se ka mënyra të ndryshme për të qenë një prind i përsosur.

Një nënë që i përket shenjës së dashit ka cilësitë e duhura për të qenë një nënë e mirë.

Dashi – Të pavarura- Nënat e shenjës së Dashit janë gra të pavarura, të cilat pavarësisht sakrificave të panumërta për fëmijët e tyre, duan të mbajnë identitetin e paprekur, duke vazhduar të ndjekin qëllimet e tyre.

Natyrisht, ato e dinë se duhet të heqin dorë nga diçka kur një fëmijë arrin në familje, por ato besojnë fuqishëm në barazinë gjinore dhe do të ndajnë detyrat e shtëpisë me partnerin./a.k/noa.al/