Transmetuar më 12-07-2017, 00:31
Publicitet

Në Britaninë e Madhe po shfaqet një emision, ku njerëzit dalin krejtësisht lakuriq. Emisioni ka si qëllim të krijojë lidhje dhe si vajzat edhe djemtë dalin totalisht zhveshur përballë njëri tjetrit.

Ata që e kanë ideuar si emision e kanë marrë këtë vendim sepse duan që ata që do marrin vendimin për t’u lidhur ta shikojnë njeri- tjetrin ashtu siç janë.

Vajzave fillimit u dalin në ekran organet gjenitale të meshkujve dhe ato zgjedhin atë që u pëlqen më shumë.

Më pas ai që është zgjedhur hyn në studio.

Emisioni prezantohet nga Anna Richardson dhe ajo është e vetmja që del e veshur në emision.