Transmetuar më 17-06-2017, 16:37
Publicitet

Dilema nëse homoseksualiteti është i lindur apo i fituar ka ndarë përherë njerëzit që diskutojnë për çështjen e homoseksualëve si dhe ka ndikuar edhe në pranimin apo refuzimin e kësaj kategorie të shoqërisë.

E megjithatë një rast skandaloz dhe i dhimbshëm vjen nga qyteti i Lushnjes, ku dy djem janë filmuar duke kryer marrëdhënie seksuale në mes të ditës, në hyrje të një pallati.

Njëri para e tjetri pas, të dy kanë ulur nga pak pantallonat dhe po shijojnë momentin.

Janë në moshë të vogël e ndoshta nuk janë as të vetëdijshëm për atë që po bëjnë, por nuk janë aspak shembulli që rinia jonë duhet të ndjekë, e për më tepër, të kryejnë të tilla akte në vende publike, shkruan JOQ. Një situatë e tillë, veçse e papëlqyeshme nga shumë persona që do t'i paragjykojnë për sjelljen apo orientimin e tyre, është e trishtë dhe e dhimbshme!