Transmetuar më 16-06-2017, 00:51
Publicitet

Një djalë ka vendosur të bëjë një eksperiment sociale duke testuar veten nëse do pranohet nga një vajzë seksi pas propozimit në publik.

Ai del nëpër rrugë i veshur si jo në mënyrën e duhur dhe i kërkon një vajze seksi që të dalë me të.

Ajo e refuzon në mënyrë kategorike, mirëpo kur sheh makinën e tij luksoze jo vetëm që pendohet por i qepet djalit pas…

Për më shumë shihni pamjet: