Transmetuar më 15-06-2017, 10:31
Publicitet

Një çift është filmuar në sherr e sipër në mes të rrugës. Gruaja duket tepër e acaruar dhe nuk i ndali grushtet e shqelmat ndaj partnerit të saj, me të cilin nuk dihet pse është mërzitur.

Ajo që bie në sy është reagimi i burrit. I gjori vetëm rri dhe i afrohet asaj, duke mos bërë zë e duke mos u vetëmbrojtur. Duhet të jetë me të vërtetë në faj që ka këtë reagim të dhimbshëm.

Ai e lë vajzën të nxjerrë inatin dhe tenton disa herë ta puthë e ta zbusë, por në fund nuk ia del dot dhe shpërthen më keq se ajo. E ka bërë copa.