Transmetuar më 13-06-2017, 19:50
Publicitet

Sytë janë një nga pjesët më të rendësishme te njeriu dhe të gjitha gjallesat.

Mjekët sugjerojnë disa produkte ushqimore për kujdesin dhe shëndetin ndaj tyre.

Ato renditen si më poshtë:

Sallata jeshile me luteinën e saj, ul rrezikun e problemeve të syve.

Veza gjithashtu ka luteinë dhe zink që ul rrezikun ndaj problemeve në sy.

Qitro dhe frytat e pyllit kanë vitaminë C, shumë e shëndetshme për sytë.

Bajamet, kanë vitaminë E, gjithashtu shumë e shëndetshme për sytë.

Mos harroni peshkun që është shumë i rëndësishëm jo vetëm për sytë./a.k/noa.al/